Tämä sivusto käyttää evästeitä ja vastaavia tekniikoita toimiakseen odotetulla tavalla (esim. ylläpitääkseen yhteyttäsi).

Vinkkejä keräykseen

1. Keräyksen käynnistäminen

Polkaise keräys käyntiin olemalla itse ensimmäinen (avokätinen) lahjoittaja. Näin saat innostettua muutkin mukaan.

2. Kerro muille, miksi asia on tärkeä

Muut haluavat tietää, miksi olet perustanut keräyksen. Kerro ystäville ja sukulaisille, miksi asia on sinulle tärkeä – se on heistä kiinnostavaa! Voit käyttää apuna esimerkkitekstejämme.

3. Aloita lähipiiristäsi

Kannattaa aloittaa lähettämällä sähköpostia läheisille ihmisille, koska he todennäköisimmin lahjoittavat keräykseesi. Innosta ystäviäsi osallistumaan persoonallisella viestillä (tekstiviestillä, WhatsApp-viestillä tai sähköpostilla).

4. Siirry sosiaaliseen mediaan

Kun olet saanut pari lahjoitusta, on aika siirtyä sosiaaliseen mediaan. Hyvä strategia on kiittää ihmisiä, jotka ovat jo lahjoittaneet keräykseesi, ja merkitä heidät julkaisuun. Näin viestisi leviää laajemmalle ja ihmiset näkevät, että muut ovat jo tukeneet keräystäsi.

5. Muistuta sähköpostilla

Voit hyvin lähettää muistutuksia sähköpostilla. Viestit on helppo ohittaa, ja usein ihmiset unohtavat palata aiemmin nopeasti avaamaansa viestiin. Pidä sähköpostien avulla ihmiset ajan tasalla keräyksesi edistymisestä (50 % kerätty jne.) ja pyydä tukijoitasi auttamaan seuraavan välitavoitteen saavuttamisessa!

6. Jatka kiittämistä ja päivityksiä somessa

Kun yhä useampi tuttavapiiristäsi liittyy mukaan, jaa kiitoksia sosiaalisessa mediassa ja kerro keräyksen etenemisestä. Käytä materiaalipankkiamme kertoessasi siitä, miten rahoja käytetään ja miten kampanjasi auttaa ihmisiä. Kiitämme sinua sitoutumisestasi hyvän tekemiseen!


Aloita keräyksesi jo tänään

Oman joukkolahjoitussivun perustaminen on helppoa! Perusta oma keräyssivu, valitse lahjoituskohde ja kerää yhdessä ystäviesi kanssa apua hyvään tarkoitukseen. Lisää vain keräykselle nimi ja kuva, jonka jälkeen olet valmis keräämään apua niille, jotka tarvitsevat sitä eniten. Kiitos avustasi!