Kuka olet?

Voidaksesi muuttaa tietojasi myöhemmin, sinun tarvitsee kirjautua sisään.

Klikkaamalla ”Jatka” vahvistat, että olet lukenut alla olevat ohjeet ja hyväksynyt ne.

Keräyssivujen säännöt ja keräysten moderointi

Keräyssivun nimen ja sisällön tulee olla Suomen lain mukaisen toiminnan kanssa sopusoinnussa, eikä se saa olla mitään ryhmää tai yksilöä loukkaava. Keräyssivun nimi ei myöskään saa sisältää kirosanoja.

Laittomat sivustot

Keräyssivun nimi ja sisältö (mukaan lukien sivun tekstit, kuvat, symbolit, logot jne.) eivät saa pitää esillä lainvastaisesti rahapelejä, aikuisviihdettä, eikä suosia tupakan, alkoholin ja/tai huumeiden käyttöä, eikä seksuaalisuuteen liittyvää kaupallista toimintaa tai sisältää muuta Suomen laissa tai viranomaisten suosituksissa kiellettyä aineistoa. Keräyssivu ei myöskään saa tarjota suoria linkkejä tällaisille sivuille, esim. uhkapelisivuille.

Syrjintä

Keräyssivun nimi ja sisältö eivät saa suosia mitään syrjintää tukevia käytäntöjä, jotka liittyvät esimerkiksi ikään, etniseen ryhmään, henkiseen tai fyysiseen rajoittuneisuuteen, kansallisuuteen, ihonväriin, uskontoon, sukupuoleen tai johonkin muuhun ominaisuuteen.

Keräyssivun nimi ja sisältö eivät saa viitata minkään tahon tai henkilön vihaamiseen.

Sosiaalinen media

Kaikki keräyssivuun liittyvä sosiaalisen median viestintä tulee olla linjassa yllä mainittujen ohjeiden kanssa.

Seuraamukset

Mikäli keräyssivun nimen, keräyssivun sisällön tai keräyssivun sosiaalisen median viestinnän voidaan katsoa olevan ristiriidassa näiden suositusten kanssa, sivuston ylläpitäjällä on oikeus muokata nimeä ja sisältöä suositusten mukaiseksi, poistaa siitä osia tai jopa jättää kyseinen keräyssivu kokonaan pois sivustolla näkyvästä keräyslistasta.

Myös muokattuihin ja poistettuihin keräyssivuihin tehdyt lahjoitukset menevät perille Pelastusarmeijan avustustoimintaan. Vaikka keräyssivun nimeä ja/tai sisältöä moderoidaan tai keräyssivu poistetaan sääntöjen vastaisena, lahjoituksia ei lähtökohtaisesti palauteta.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

Close