Helsinki City Running Day

Miltä kuulostaisi juokseminen kahden hyvän tavoitteen edestä? Helsinki City Running Dayssa voit tehdä hyvää juoksullasi myös muille! Liity Pelastusarmeijan Helsinki City Running Dayn joukkueeseen ja tee kaksin verroin hyvää. Liittymällä joukkueeseen autat kotimaan vähävaraisia.

Kuinka voin olla mukana?

Ensiksi sinun täytyy valita itsellesi sopiva matka ja juoksutapahtuma. Sen jälkeen pyydä ystäviäsi, kavereitasi ja perhettä tukemaan juoksuasi. Kaikki keräämäsi raha menee suoraan valitsemallesi hyväntekeväisyysjärjestölle.Voit aloittaa keräämisen jo nyt.

 

TOIMI NÄIN:

  1. Klikkaa ”Aloita keräys” -painiketta. Tämän jälkeen ohjaudut sivulle, jossa voit helposti luoda oman keräyssivusi.

  2. Kerro kavereille, että juokset tapahtumassa ja kutsu ystäväsi mukaan tukemaan kampanjaasi somessa tai sähköpostilla. Näet tukijasi ja heidän viestinsä heti omalla keräyssivullasi.

Lisätietoa Helsinki City Running Dayn juoksutapahtumista ja ilmoittautumiset: helsinkirunningevents.fi

Helsinki City Running Day yhdistää Suomen suurimmat juoksutapahtumat samaan päivään. Päivän aikana juostaan Suomen suosituin puolimaraton Helsinki City Run, suomalainen juoksuikoni Helsinki City Marathon, 4-hengen tiimein juostava Helsinki City Marathonviesti ja Helsinki City 5 – urbaani katujuoksu sekä lasten Minimarathon.

Perustettujen keräyssivujen varat ohjautuvat Pelastusarmeijan Auta Ihmistä –keräykseen, joka tukee mm. vähäosaisia lapsiperheitä, työttömiä ja työkyvyttömiä, opiskelijoita, pienituloisia eläkeläisiä ja syrjäytymisvaarassa olevia lapsia ja nuoria.

Jottei kukaan jää yksin hädän keskelle.

  

 

 

 

Klikkaa tällä sivulla olevaa ”Aloita keräys” –nappia ja luo oma juoksuaiheinen keräyssivusi.

 

Voit tehdä lahjoituksen myös jo olemassaoleville keräyssivuille!

  

 

Aloita keräys

 

 

Lisätietoa Auta Ihmistä -keräyksestä: https://www.autaihmista.fi 

 

Keräyslupa: RA/2016/881 POLIISIHALLITUS 15.12.2016 1.1.2017 - 31.12.2021 

 

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

Close