Kuka olet?

Voidaksesi muuttaa tietojasi myöhemmin, sinun tarvitsee kirjautua sisään.

Klikkaamalla ”Jatka” vahvistat, että olet lukenut alla olevat ohjeet ja hyväksynyt ne.

Joulupata-pottien säännöt ja pottien moderointi

Keräyspotin nimen ja potin keräyssivun tulee olla Suomen lain mukaisen toiminnan kanssa sopusoinnussa, eikä se saa olla mitään ryhmää tai yksilöä loukkaava. Keräyspotin nimi ei myöskään saa sisältää kirosanoja.

Laittomat sivustot

Keräyspotin nimi ja potin keräyssivu (mukaan lukien sivun tekstit, kuvat, symbolit, logot jne.) eivät saa pitää esillä lainvastaisesti rahapelejä, aikuisviihdettä, eikä suosia tupakan, alkoholin ja/tai huumeiden käyttöä, eikä seksuaalisuuteen liittyvää kaupallista toimintaa tai sisältää muuta Suomen laissa tai viranomaisten suosituksissa kiellettyä aineistoa. Potin sivusto ei myöskään saa tarjota suoria linkkejä tällaisille sivuille, esim. uhkapelisivuille.

Syrjintä

Keräyspotin nimi ja potin keräyssivu eivät saa suosia mitään syrjintää tukevia käytäntöjä, jotka liittyvät esimerkiksi ikään, etniseen ryhmään, henkiseen tai fyysiseen rajoittuneisuuteen, kansallisuuteen, ihonväriin, uskontoon, sukupuoleen tai johonkin muuhun ominaisuuteen.

Keräyspotin nimi ja potin keräyssivu eivät saa viitata minkään tahon tai henkilön vihaamiseen.

Sosiaalinen media

Kaikki keräyspottiin liittyvä sosiaalisen median viestintä tulee olla linjassa yllä mainittujen ohjeiden kanssa.

Seuraamukset

Mikäli keräyspotin nimen, potin keräyssivun sisällön tai sosiaalisen median viestinnän voidaan katsoa olevan ristiriidassa näiden suositusten kanssa, sivuston ylläpitäjällä on oikeus muokata nimeä suositusten mukaiseksi, poistaa siitä osia tai jopa jättää kyseinen keräyspotti kokonaan pois sivustolla näkyvältä pottilistalta.

Myös muokattuihin ja poistettuihin keräyspotteihin tehdyt lahjoitukset menevät perille Pelastusarmeijan jouluaputyöhön! Vaikka potin nimeä moderoidaan tai potti poistetaan sääntöjen vastaisena, lahjoituksia ei lähtökohtaisesti palauteta.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

Close